Edirne'den Sonra Bulgarların Yeni Hedefi: Çuval Çuval Yağmaladılar!

Turlarla ya da kendi imkanlarıyla Kırklareli'ne akın eden Bulgar vatandaşlar, kent merkezinde dolaştıktan sonra Çarşamba pazarına uğradılar.Çuvalla Aldılar Yılbaşı öncesinde Kırklareli'nde alışveriş yapan Bulgar turistler,...

Turlarla ya da kendi imkanlarıyla Kırklareli'ne akın eden Bulgar vatandaşlar, kent merkezinde dolaştıktan sonra Çarşamba pazarına uğradılar.

Çuvalla Aldılar 

Yılbaşı öncesinde Kırklareli'nde alışveriş yapan Bulgar turistler, meyve, sebze, balık, ve giyim gibi farklı alandaki ihtiyaçlarını karşıladılar. Yılbaşı öncesinde çuval çuval meyve sebze alan Bulgarlarla ilgili olarak pazarcılar, 'Bulgarlar çok güzel memleketimize geliyorlar. Çok güzel alışveriş yapıyorlar. Bulgarlar memleketimize, pazarımıza gelsin. Ceviz, muz, elma gibi birçok meyve ve sebzeleri çuval çuval alıyorlar' dedi.

Meyve Sebze En Çok Tercih Edilen Ürünler Oldu

Esnafın yüzünün Bulgarlar sayesinde güldüğünü söyleyen bir vatandaş, ekonomiye katkıda bulunduklarını da söyledi. Ayrıca en çok alışverişi Bulgar vatandaşların yaptığını söyleyen pazarcılar ise en çok meyve ve sebze alındığını söyledi.

Çevre İller Haberleri