Eski Eşini ve Arkadaşını Öldüren Polis Memuruyla İlgili Yeni Gelişme

Bursa'da okul müdürü olan eski karısını ve onun arkadaşını katleden, olay yerindeki bir genci de yaralayan polis memurunun yargılanması sürdürüldü.Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, "tasarlayarak öldürme"...

Bursa'da okul müdürü olan eski karısını ve onun arkadaşını katleden, olay yerindeki bir genci de yaralayan polis memurunun yargılanması sürdürüldü.

Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, "tasarlayarak öldürme" ve "tasarlayarak eski eşi öldürme" suçlarından iki kez ağırlaştırılmış müebbet, "olası kastla nitelikli yaralama" suçundan ise 7 seneye kadar hapisle cezalandırılması talebiyle hakkında dava açılan tutuklu sanık 49 yaşındaki Bilal Ağır, olayda yaralanan Şeyma Ünlü ile katledilen şahısların yakınları ve taraf avukatları hazır bulundu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı vekilleri ve Bursa Barosu Kadın Hakları Komisyonu vekilleri de duruşmaya katıldı.

Avukatların beyanlarının ardından, olayda yaralanan Şeyma Ünlü'ye kati rapor alınması için gerekli sürenin beklenmesine ve sanığın tutukluluğunun devamına karar veren mahkeme heyeti duruşmayı erteledi.

Çevre İller Haberleri