Evini Bir Anda Ateşe Veren Şahıs Gözaltına Alındı

Bağcılar'da Yavuz Selim Mahallesi 1102 Sokak'taki 3 katlı binanın çatı katında oturan Uğur Berat D, henüz belirlenemeyen bir sebeple evini ateşe verdi. Kısa sürede büyüyen alevler tüm daireyi ve çatıyı kaplarken, bina sakinleri...

Bağcılar'da Yavuz Selim Mahallesi 1102 Sokak'taki 3 katlı binanın çatı katında oturan Uğur Berat D, henüz belirlenemeyen bir sebeple evini ateşe verdi. Kısa sürede büyüyen alevler tüm daireyi ve çatıyı kaplarken, bina sakinleri hızlıca dışarı çıktı.

Haber verilmesiyle bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu yangın söndürüldü.

Uğur Berat D'ye tepki gösteren bina sakinleri ile durumu yatıştırmaya çalışan polis ekipleri arasında arbede çıktı. Polis, Uğur Berat D. ile bir bina sakinini gözaltına aldı.

Binanın ikinci katında oturan Yılmaz Acar'ın ağabeyi Veysel Acar, basın mensuplarına şahsın daha önce evi yakacağını söylediğini ve kendi annesini evden gönderdiğini iddia etti.

Uğur Berat D'nin, oturanlardan binayı boşaltmalarını istediğini anlatan Acar, kardeşinin ev baktığını ancak bulamadığını kaydetti.

Şahıs hakkında şikayetçi olduğunu söyleyen Acar, Uğur Berat D'nin alkolik ve madde bağımlısı olduğunu, geceleri bağırarak çevreye rahatsızlık verdiğini iddia etti.

Şahsın, evini ateşe verdiği anları sosyal medya hesabından paylaştığı öğrenildi.

Çevre İller Haberleri