Fidye İçin Kaçırılan Çocuktan Güzel Haber

Sokakta yaşadığı belirtilen O.Ö. adlı şahıs, ebeveynleri evde olmayan ve villanın bahçesinde köpeğiyle oynayan 8 yaşındaki Ö.B.Ö'yü bir süre izlemeye aldı.Çocuğun eve girmesinden sonra köpeği kaçıran şahıs, dışarı...

Sokakta yaşadığı belirtilen O.Ö. adlı şahıs, ebeveynleri evde olmayan ve villanın bahçesinde köpeğiyle oynayan 8 yaşındaki Ö.B.Ö'yü bir süre izlemeye aldı.

Çocuğun eve girmesinden sonra köpeği kaçıran şahıs, dışarı çıktığında Ö.B.O'ya köpeğinin yerini bildiğini ve kendisiyle gelirse yerini göstereceğini ifade etti. Teklifini kabul eden çocuğu kaçıran O.Ö, iş merkezinin çatısına götürdüğü çocuğun ellerini, ayaklarını ve ağzını bantlayarak sandalyeye bağladı.

Sonrasında fidye istemek için eve giden ve çocuğunu evde bulamayan annenin haber vermesiyle bölgeye gelenleri görünce panik yapan şahıs, kaçmaya çalışınca vatandaşlar da kovaladı. Kovalamacayı fark eden ve görevde olmayan polis memurunun durdurduğu araçla peşinden gittiği O.Ö, vatandaşların da yardımıyla yakalanarak polis merkezine götürüldü.

İfadesinde çocuğu fidye için kaçırdığını itiraf eden şahsın, Ö.B.Ö'yü tuttuğu yeri tarif etmesi üzerine Yaşamkent Mahallesi'nde yer alan iş merkezine giden ekipler, çocuğu sandalyeye bantlanmış şekilde buldu.

Sağlık ekipleri tarafından kontrolden geçirilen çocuğun durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Zanlının emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Çevre İller Haberleri