Gizli Bölmedeki Sahte İçki Polisin Dikkatinden Kaçmadı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesi Bursa dışına kargoyla sahte içki gönderileceği bilgisine erişti.Teknik ve fiziki takipten sonra operasyon...

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesi Bursa dışına kargoyla sahte içki gönderileceği bilgisine erişti.

Teknik ve fiziki takipten sonra operasyon yapan Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği ekipleri, M.T, E.Ç, A.Ç, O.D. ve M.K'yi yakaladı.

Tespit edilen iş yerlerinde gerçekleştirilen aramalarda, özel mekanizma ve düzeneklerle duvar ve dolapların arkasına gizlenmiş 11 elektronik sigara, 3 bin litre etil alkol, 20 bin 580 doldurulmuş makaron, 2 bin 698 içki kiti, 290 paket bandrolsüz sigara, 1700 içki etiketi, 290 paket bandrolsüz sigara, 1000 içki kutusu, 150 boş içki şişesi ve 1500 içki şişesi kapağı ele geçirildi.

Eğlence yerleri ve büfelerde satılmak üzere sahte içkileri üretip piyasaya sürmeye çalıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan zanlılar, ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne sevk edildi.

Çevre İller Haberleri