İBB Metro Halka Müjdeyi Duyurdu! Yenibosna İstasyonu Ne Zaman Açılacak?

İBB Metro İstanbul'dan İstanbulluları ilgilendiren bir açıklama yapıldı. İstanbul'da entegrasyon çalışmaları tamamlanan Yenibosna metro istasyonunun yarın itibarıyla yeniden açılacağı ifade edildi.Yenibosna metro istasyonu...

İBB Metro İstanbul'dan İstanbulluları ilgilendiren bir açıklama yapıldı. İstanbul'da entegrasyon çalışmaları tamamlanan Yenibosna metro istasyonunun yarın itibarıyla yeniden açılacağı ifade edildi.

Yenibosna metro istasyonu bir süredir hizmet vermiyordu. Metro İstanbul, Yenibosna metro istasyonunun yarın yeniden açılacağı bilgisini paylaştı.

Metro İstanbul, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda 15 Aralık 2022 tarihi itibariyle hattın halkın kullanımına sunulacağını belirtti.

Metro İstanbul Tarafından Twitter'dan Yapılan Açıklama Şu Şekilde:

"Yenibosna istasyonumuzu yenilenmiş olarak açıyoruz. M9 ve M1A metro hatlarının entegrasyon çalışmaları sebebi ile kapalı olan, M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattımızın Yenibosna istasyonu 15 Aralık Perşembe günü hizmetinize açılıyor.

Yenibosna istasyonu, M9 hattı tamamlandığında İstanbul'un kuzey, güney ve doğu akslarını birbirine entegre edecek hattın önemli kavşak noktalarından biri olacak."

Çevre İller Haberleri