İstanbul'da Kadın Sürücünün Aracına Zarar Verildi

İstanbul'da trafikte seyir halinde olan kadın sürücünün aracına zarar veren kişiler gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre İstanbul Bakırköy Zuhuratbaba Mahallesinde N.T adlı kadın sürücünün arabasına motosikletli iki...

İstanbul'da trafikte seyir halinde olan kadın sürücünün aracına zarar veren kişiler gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre İstanbul Bakırköy Zuhuratbaba Mahallesinde N.T adlı kadın sürücünün arabasına motosikletli iki kişinin zarar verdiği tespit edildi.

2 Kişi Gözaltına Alındı

Yapılan incelemeler sonucunda şüphelilerin kimlikleri belli oldu. M.K ve E.Y isimli şahıslar gözaltına alındı. İstanbul emniyetinde ifade veren zanlılar, motosikletle seyir halindeyken N.T'nin aşırı süratli olarak aracını önlerine kırdığını ve bu nedenle kendi araçlarının hakimiyetini kaybederek yere düştüklerini, trafik ışıklarında durduğunu fark ettikleri N.T'nin tutanak tutmamak için kendilerine hakaret ettiğini iddia etti.

Emniyette olan işlemlerinin ardından 2 kişi mala zarar verme, tehdit ve hakaret etme ile trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçlarından adliyeye sevk edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, "mala zarar verme, tehdit ve hakaret ile trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Çevre İller Haberleri