İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Tutuklama

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu imalatı ve ticareti yapan şüphelilerin yakalanması ve suçların önlenmesine ilişkin çalışma başlatıldı.Kadıköy'de 14 Ocak 2023 yılında narkotik madde satışı...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu imalatı ve ticareti yapan şüphelilerin yakalanması ve suçların önlenmesine ilişkin çalışma başlatıldı.

Kadıköy'de 14 Ocak 2023 yılında narkotik madde satışı yaptığı iddia edilen Ş.K. isimli şahıs, Ümraniye Tatlısu Mahallesi'nde bir adreste uyuşturucu madde yetiştirdiğini tespit edilen ekipler, Kağıthane Esentepe Mahallesi'nde metruk bir binada da uyuşturucu madde ticareti yapıldığını belirledi.

Belirlenen adreslere eş zamanlı yapılan operasyonlarda, şahıslardan Ş.K. Ümraniye'de, P.K.A, Y.K. ve M.S. ise Kağıthane'de gözaltına alındı.

Adreslerde 5 kilogram uyuşturucu madde ile uyuşturucu madde üretiminde kullanılan malzemeler ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 3 bin 395 liraya el konuldu.

Emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.S., Y.K. ve P.K.A. çıkarıldıkları hakimlik tarafından tutuklandı, Ş.K. serbest bırakıldı.

Çevre İller Haberleri