Kırklareli'nde Takip Ettiği Kadını Öldüren Sanık Yargılanmaya Devam Ediyor

Kırklareli 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet cezası istenen tutuklu sanık Selçuk Gezici yargılanmaya devam edildi.Müşteki olarak İlknur Gökay...

Kırklareli 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet cezası istenen tutuklu sanık Selçuk Gezici yargılanmaya devam edildi.

Müşteki olarak İlknur Gökay Tuncel'in eşi Caner Tuncel de duruşma salonunda yer alırken, anne Nevin Mıdık ve maktulün kardeşi Özgür Gökay, adliyeye Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla görüntülü olarak bağlandı.

Savunmasını yapan tutuklu sanık Gezici, tahliye talebinin olmadığını belirtirken, maktul ile 9 yıllık bir arkadaşlık yaşadıklarını ve bunu ailesinden gizlediklerini iddia etti.

Duruşma sırasında kendini tutamayan anne Mıdık ise görüntülü konuşmadan atıldı.

Mahkeme Başkanı Alihan Orhan ise önceki celsede istenen cezai ehliyet raporunun dosyada bulunmadığını belirtti.

Bir süre ara verilen duruşmada tutuklu sanık Gezici'nin tutukluluğunun devamına karar verilirken, duruşma ertelendi.

Neler Olmuştu?

4 Kasım 2021'de Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde yaşanan olayda, Lüleburgaz Belediyesi'nde çalışan İlknur Gökay Tuncel, Fatih Caddesi'nden yürüyerek evine giderken, tanışıklığı olan Selçuk Gezici'nin kendisini takip ettiği fark etti. O sırada bir apartmana sığınmaya çalışırken de bıçaklanmıştı.

Olay sırasında kendisine de aynı bıçakla zarar veren Gezici ile İlknur Gökay Tuncel, Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Tuncel hayatını kaybederken, yaralanan sanık ise çıkarıldığı hakimlikçe tutulanmıştı.

Çevre İller Haberleri