Kocaeli'de Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon Merkezine Gönderilecek

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bulunan sahipsiz hayvanlar için hazırlanan rehabilitasyon merkezine sahipsiz hayvanlar gönderilecek. Gölcük Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında belediyenin hizmet kalitesini artırmak için...

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bulunan sahipsiz hayvanlar için hazırlanan rehabilitasyon merkezine sahipsiz hayvanlar gönderilecek. Gölcük Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında belediyenin hizmet kalitesini artırmak için araç sayısını artırmaya devam ettiğini belirtti.

Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi Açılıyor

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından yapılan açıklamada kısa süre içerisinde başlaması düşünülen Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine, hayvanların nakledilmesinde kullanmak üzere yeni bir araç getirildiği belirtilerek, modern donanımlı yeni aracın, sahipsiz hayvanların nakledilmesi için kullanılacağı kaydedildi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer tarafından yapılan açıklamada belediyenin en iyi hizmeti vermek için çalışmalara devam edeceklerini vurgulayarak, "Bugüne kadar kendi öz kaynaklarımızla 28. yeni aracı makine parkına eklemiş olduk. İlçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Allah kazasız, belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin." ifadelerini kulandı.

Çevre İller Haberleri