Sakarya Belediyesi Araç Filosunu Genişletti

Demokrasi Meydanı'nda Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin katılımı ile düzenlenen programda, filoya dahil edilen 1 greyder, 2 körüklü yolcu otobüsü, 2 sporcu otobüsü, 2 damperli kamyonet ve 1 asfalt yama robotunun...

Demokrasi Meydanı'nda Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin katılımı ile düzenlenen programda, filoya dahil edilen 1 greyder, 2 körüklü yolcu otobüsü, 2 sporcu otobüsü, 2 damperli kamyonet ve 1 asfalt yama robotunun tanıtımı yapıld.

Başkan Yüce, yeni otobüslerin 178 metre uzunluğa ve 150 kişi taşıma kapasitesine sahip olduğunu dile getirdi.

Toplu taşıma filosunu, kısa süre önce 18 yeni araçla güçlendirdiklerinin altını çizen Yüce, "Bugün bünyemize dahil ettiğimiz 2 körüklü otobüs ile bu sayıyı 112'ye çıkartıyoruz. BMC yeni nesil otobüslerimiz, hem çevreciliği ile hem engelli dostu anlayışıyla, konforuyla, ergonomik bakış açısıyla ulaşımda çok daha iyi bir seviyeye geleceğiz inşallah." şeklinde konuştu.

'Şehrimize Hizmet Etmeye Devam Ediyoruz'

Otobüslerin yanı sıra 1 greyder, 2 damperli kamyonet ve 1 asfalt yama robotunu da araç filosuna kazandırdıklarını söyleyen Başkan Yüce'nin açıklaması şu şekilde:

"Sakarya'mız için gerek ulaşım gerek altyapı, üstyapı çalışmalarımıza devam ederken sporcularımızı da unutmuyor, onlar için de 2 sporcu otobüsünü filomuza kazandırıyoruz. Şehrimizin yol yapım ve onarımında hız kazanacağımız, ulaşımı konforlu hale getirerek güçlü bir toplu taşıma ağına sahip olacağımız yeni araçlar Sakarya'mıza hayırlı olsun. Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Sakarya Büyükşehir Belediyesinde göreve geldiğimiz günden bugüne hayatın her alanında hemşerilerimize, şehrimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Şehrimizin gelişimini, kalkınmasını, büyümesini sağlayan projelerin yanında hemşerilerimizin günlük hayatını doğrudan kolaylaştırmak adına çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Üstyapıdan altyapıya, sosyal hizmetlerden kültür sanata, bilişimden itfaiyeye, sağlıktan ulaşıma kadar birçok alanda çalışma gerçekleştirdik. Bu yatırımlarla, Sakarya'mızın değerini daha da artırdık."

Yüce, konuşmasından sonra otobüsün ilk sürüşünü gerçekleştirdi.

Programa, AK Parti milletvekili adayı Akif Adnan Dizer, belediye başkanları, muhtarlar, STK temsilcileri, oda başkanları, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.

Çevre İller Haberleri