Sakarya Valisi'nden 10 Kasım Mesajı

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü sebebiyle mesaj yayınladı. Yayınlanan mesajda Atatürk'e olan saygıdan bahsedildi. Vali Çetin Oktay Kaldırım tarafından:"Esareti ve boyunduruk altında yaşamayı...

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü sebebiyle mesaj yayınladı. Yayınlanan mesajda Atatürk'e olan saygıdan bahsedildi. Vali Çetin Oktay Kaldırım tarafından:

"Esareti ve boyunduruk altında yaşamayı asla kabul etmeyen necip milletimizden aldığı güç ve inançla her türlü zorluğu azim ve kararlılıkla aşan Gazi Mustafa Kemal Paşa, vatan kıldığı ülkemizi daha ileriye götürmek ve muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için var gücüyle çalışmış, ülkenin en zor zamanlarında, yokluk ve sıkıntıların baş gösterdiği bir dönemde silah arkadaşları ve aziz milletimizle birlikte başlattığı bu büyük mücadeleyi her sahada zafere ulaştırmıştır.

Dünya tarihine yön vermiş asil milletin fertleri olarak bizlere düşen görev, Cumhuriyeti ilelebet yaşatmak ve muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için birlik ve beraberlik içinde bütün gayretimizle çalışmak, değerlerimizin, milli hasletlerimizin, kültürümüzün ve eşsiz medeniyetimizin tüm güzelliklerini gelecek nesillere aktarmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete intikalinin 84. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile İstiklal Savaşı'nın tüm kahramanlarına Yüce Allah'tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyorum" denildi.

Çevre İller Haberleri