Sakarya'da Deprem! Korkutan Depremi Kandilli Duyurdu

Meydana gelen depremlere ilişkin bildirimler gelmeye devam ediyor. Sabaha karşı yaşanan deprem bölge halkında korku ve endişeye sebep oldu.Son zamanlarda ülkemizde olduğu gibi dünya genelinde de korkutan depremler yaşanıyor. Dünya...

Meydana gelen depremlere ilişkin bildirimler gelmeye devam ediyor. Sabaha karşı yaşanan deprem bölge halkında korku ve endişeye sebep oldu.

Son zamanlarda ülkemizde olduğu gibi dünya genelinde de korkutan depremler yaşanıyor. Dünya genelinde de büyüklükleri değişerek yaşanan depremlerde zaman zaman can ve mal kayıpları meydana geliyor. Endişe, panik ve korkuya neden olan depremlerde can ve mal kayıplarının yaşanmaması ise yüreklere bir nebze olsun su serpiyor. Yurtta olduğu gibi çok sayıda ülkede de uzmanlar, dünya genelinde depremlerin sıklaşacağını belirtip tedbir ve önlemlerin alınması gerektiğinin her defasında altını çiziyor.

3.1 Şiddetinde Deprem

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından açıklanan verilere göre; Sakarya'da bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Değirmendere ilçesi olan depremin büyüklüğü 3.1 olarak ifade edildi. Sarsıntının yerin 7.8 km derinliğinde yaşandığı açıklandı.

Çevre İller Haberleri