Sakarya'da Otobüs Şöförlerine Yangın Eğitimi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bir açıklamada, belediye ekiplerinin, ulaşımda hizmet kalitesinin artırılması için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.Bu kapsamda yapılan çalışmalardan biri ise yangın...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bir açıklamada, belediye ekiplerinin, ulaşımda hizmet kalitesinin artırılması için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

Bu kapsamda yapılan çalışmalardan biri ise yangın eğitimi oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan otobüs şöförleri, yangın söndürme ve yangından korunma yollarına dair, hem teorik hem de uygulamalı eğitim aldı.

Sakarya Belediyesi otobüs şöförlerinin olası yangın vakalarına müdahale edebilmeleri ve faydalı olabilmeleri için tam 2 hafta boyunca eğitim verildi.

İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen eğitimlerde, şöförlere yangına karşı almaları gereken tedbirler bir bir anlatıldı.

Ayrıca, yangın anında neler yapılması gerektiği, ilk müdahalenin nasıl yapılacağı ve acil durumlarda nasıl haberleşileceği konularında hem teorik hem de pratik eğitimler verildi.

Çevre İller Haberleri