Sakarya'daki Kavgada 3 Zanlı Salındı, 2 Mekanın Mühürlenmesine Karar Verildi

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde Adnan Menderes Caddesi'ndeki bir eğlence mekanı önünde 17 Aralık'ta iki grup arasında çıkan kavgada, haklarında gözaltı kararı bulunan ve tedavileri tamamlanan 3 zanlı, emniyete götürüldü....

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde Adnan Menderes Caddesi'ndeki bir eğlence mekanı önünde 17 Aralık'ta iki grup arasında çıkan kavgada, haklarında gözaltı kararı bulunan ve tedavileri tamamlanan 3 zanlı, emniyete götürüldü. Emniyetteki ifadelerinin ardından ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

Mekanlar Mühürlenecek 

Olaya ilişkin olarak 2 eğlence mekanının mühürleneceği ve işletme sahiplerine dükkanları boşaltmaları için yarın öğle saatine kadar süre verildiği öğrenildi.

21 Yaşındaki Genç Öldü 

17 Aralık'ta Sakarya'da iki grup arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle, 21 yaşındaki Ahmet Toykar, M.Ş., C.Y., N.C., B.G., İ.K. ve T.K. silahla yaralanmıştı. Yaralılardan Toykar ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Olayın ardından gözaltına alınan 14 şüpheli serbest bırakılırken, savcılık, hastaneye kaldırılan 6 kişi hakkında gözaltı kararı vermişti.

Çevre İller Haberleri