Terör Üyesini Yakalayan Jandarmalara Başarı Belgesi

Balıkesir Manyas Kaymakamı Koray Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mevlüd Taş ve jandarma personeline başarı belgesi verdi.Geçtiğimiz yıl Kasım ayı içerinde etkili denetimler sonucunda PKK/YPG üyesi şahısları yakalayan...

Balıkesir Manyas Kaymakamı Koray Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mevlüd Taş ve jandarma personeline başarı belgesi verdi.

Geçtiğimiz yıl Kasım ayı içerinde etkili denetimler sonucunda PKK/YPG üyesi şahısları yakalayan jandarma personeli tebrik edildi.

Kaymakam Koray Çelik ise bir konuşma yaparak şunları kaydetti:

Jandarmamız özverili çalışmaları ile birlikte denetimlerinde titizlikle davranarak geçtiğimiz yıl kasım ayı içerisinde ilçemiz sınırları içerisinde terör örgütü PKK/YPG Suriye uyruklu H.İ’yi tedirgin davranışlarından dolayı gözaltına almıştı.

Yapılan araştırmalar da H.İ’nin 2010-2011 yılları arasında örgütün sözde asayiş biriminde görev yaptığı belirlenmişti. Ben jandarmamıza İlçe Jandarma Komutanımız Üsteğen Mevlüd Taş’ın şahsında bir kez daha teşekkür ediyorum. Mesai mefhumu yapmadan görevlerini sürdüren güvenlik güçlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.

Çevre İller Haberleri