Yalova’da Şişe Şişe Sahte Alkol Ele Geçirildi

Yalova’da sahte alkol üretimiyle ilgili bir operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyon kapsamında limon kolonyası bidonları içerisinde yaklaşık olarak 33 litre etil alkol ele geçirildi. Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde sahte...

Yalova’da sahte alkol üretimiyle ilgili bir operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyon kapsamında limon kolonyası bidonları içerisinde yaklaşık olarak 33 litre etil alkol ele geçirildi. Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde sahte alkol tüketiminden ötürü hastaneye kaldırılan bir kişiden dolayı ilçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, çevrede yaptığı araştırma, ifadeler ve güvenlik kamerası görüntülerinin ardından bir kişinin sahte alkol sattığını tespit etti.

Şüphelinin adresinde yapılan arama çalışmalarında 1 litrelik su şişelerinde kaçak alkol ele geçirildi. Yapılan araştırmalar sonucu kaçak alkolü şehir merkezinde birinden aldığı bilgisine ulaşan ekipler, hem iş yeri hem de sahibinin evinde yaptığı arama da limon kolonyası bidonları içerisinde 33 adet 1 litrelik etik alkol, 9 tane alkol yapımında kullanılan tatlandırıcı aroma ve 9 tane alkol test kiti ele geçirildi. Adli mercilere sevk edilen E.T adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Çevre İller Haberleri