Yalova'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Tutuklama

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotim ekipleri tarafından il genelinde uyuşturucu ticareti yapanlara ilişkin çalışma yapıldı.İstihbari çalışmalar sonucu sokaklarda evden veya...

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotim ekipleri tarafından il genelinde uyuşturucu ticareti yapanlara ilişkin çalışma yapıldı.

İstihbari çalışmalar sonucu sokaklarda evden veya araçtan uyuşturucu sattıkları tespit edilen L.Ö, F.K, F.Ş, B.G, B.M. ve M.K. gözaltına alındı.

Narkotik maddeler arama köpeği "Zeytin"le zanlıların ev ve araçları ile üzerlerinde yapılan aramalarda 283,41 gram skunk, 76,05 gram metamfetamin, 1,29 gram esrar ile hassas terazi ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden B.G. ve B.M. çıkarıldıkları hakimlik tarafından tutuklandı, L.Ö, F.Ş. ve M.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

F.K'nin yanı sıra uyuşturucu suçlarından kesinleşmiş hapis cezaları bulunan İ.S, U.K, G.K, D.B, S.K. ve M.E.B. de yakalanarak cezaevine konuldu.

Öte yandan, kullanmak için uyuşturucu satın aldıkları tespit edilen 4 kişi hakkında yasal işlem yapıldığı ifade edildi.

Çevre İller Haberleri