Yangından Etkilenen Üç Çocuğun Birinden Acı Haber Geldi

Bursa İznik'e önceki gün bir evde çıkan yangında dumandan etkilenerek hastaneye kaldırılan üç çocuktan biri hayatını kaybetti.

İznik ilçesindeki Eşrefzade Mahallesi'nde dün, 3 katlı binanın giriş katındaki evde çıkan yangında dumandan etkilenen ve İznik Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahaleden sonra Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edilen 5 yaşındaki Şirin Tüktaş, yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen 4 yaşındaki Yağmur Tüktaş'ın ise tedavisinin devam ettiği ifade edildi.

Olay yerine gelerek alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri, anne ve babası işte olan Yağmur (4), Şirin (5) ve Yusuf Berat Tüktaş'ı (8) evden çıkarıp sağlık ekiplerine teslim etmiş, çocuklar, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Durumu ağır olan Şirin Tüktaş, Bursa Şehir Hastanesi'ne, Yağmur Tüktaş ise Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmiş, Yusuf Berat Tüktaş'ın ise durumunun iyi olduğu öğrenilmişti.

Çevre İller Haberleri