122 yıl sonra yeni salonda ilk meclis

Edirne Belediye Meclisi, 122 yıl sonra ilk kez salon değiştirdi. Atatürk Kültür Merkezi'ndeki meclis salonunda ilk toplantı gerçekleştirildi.Edirne Belediye Meclisi'nin Ağustos Ayı Olağan Toplantısı, Edirne Belediyesi tarafından...

Edirne Belediye Meclisi, 122 yıl sonra ilk kez salon değiştirdi. Atatürk Kültür Merkezi'ndeki meclis salonunda ilk toplantı gerçekleştirildi.

Edirne Belediye Meclisi'nin Ağustos Ayı Olağan Toplantısı, Edirne Belediyesi tarafından hizmete sunulan Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı'nda gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 122 yıldır kesintisiz olarak kullanılan belediye binasının görevine devam edeceğini söyledi.

Gürkan, "Belediye Meclis Üyelerimizin eski binamızdaki oturma düzeninden kaynaklanan haklı talepleri vardı. Meclis salonunun düzenlenmesi gerekiyordu ancak eski bina buna uygun değildi. Atatürk Kültür Merkezi'ni yaparken bu salonu Belediye Meclis Salonu olarak düzenlemeyi düşündük." diye konuştu.

[irp posts="21730" name="ETUS'a zam geldi"]

122 yıl sonra ilk kez meclis salonu değişikliği yapıldığını ifade eden Gürkan, yeni salondaki ilk meclis toplantısının hayırlı olmasını diledi.

Edirne Haberleri