2 mahallede elektrik kesintisi yaşanacak

Planlı bakım onarım çalışmaları sebebiyle Edirne'de 2 mahallede elektrik kesintisi yaşanacak. Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre elektrik kesintisinden etkilenecek bölgeler şöyle:26...

Planlı bakım onarım çalışmaları sebebiyle Edirne'de 2 mahallede elektrik kesintisi yaşanacak. Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre elektrik kesintisinden etkilenecek bölgeler şöyle:

26 Ağustos 2020 Çarşamba günü 09.00 ile 15.00 saatleri arasında İstasyon Mahallesi'nin Devlet Demiryolları gar tesisleri ve atölye tesisleri, Edirne Belediyesi atıksu arıtma tesisleri, Tren Yolu Sokak, 1001 Sokak, Eski Tekirdağ Caddesi ve Yeni Caddeleri'nin tamamı ile bu caddeler arası bağlı sokaklarda kalan yerleşim yerleri, Yeni Cadde ile Kirişhane Küme Evler Caddesi arası bağlı sokaklarda kalan yerleşim alanı elektriksiz kalacak.

27 Ağustos 2020 Perşembe günü 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Yeniimaret Mahallesi sınırlarında kalan Sarayiçi mevkisi elektriksiz kalacak.

Edirne Haberleri