3. Uluslararası Balkan Müzik Festivali programı belli oldu

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Uluslararası Balkan Müzik Festivali'nin programı belli oldu. Birçok ünlü ismin sahne alacağı festival 16-19 Aralık 2021 tarihleri arasında Edirne'de düzenlenecek.3. Uluslararası Balkan Müzik Festivali...

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Uluslararası Balkan Müzik Festivali'nin programı belli oldu. Birçok ünlü ismin sahne alacağı festival 16-19 Aralık 2021 tarihleri arasında Edirne'de düzenlenecek.

3. Uluslararası Balkan Müzik Festivali için geri sayım başladı. Birçok ünlü ismin sahne alacağı ve ayrıca resim sergilerinin de olacağı festival iki farklı lokasyonda düzenlenecek. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan festival, 16-19 Aralık 2021 tarihlerinde ziyaretçilerle buluşacak. Kültür Bakanlığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Edirne Belediyesi, Trakya Üniversitesi ve Trakya Kültür Sanat ve Eğitim Vakfının destekleriyle düzenlenecek 3. Uluslararası Balkan Müzik Festivali'nin programı belli oldu. Festivalde Candan Erçetin, Serkan Çağrı, Öykü Gürman, İncesaz, Anıl Şallıel & 166 Days Balkan Jazz Project gibi ünlü isimler ve gruplar sahne alacak.

Festivalin tüm programını görüntülemek için buraya tıklayınız.

3. Uluslararası Balkan Müzik Festivali, Edirne Büyük Sinagogu'nda Şaban Tuncer'in ''Yerden Göğe'' adlı resim sergisiyle başlayacak; Anıl Şallıel & 166 Days Balkan Jazz Project konseri ile devam edecek. Festivalin ikinci gününde aynı yerde "İnce Saz" adlı grup sahne alacak.

Festival Balkan Kongre Merkezi'nde devam edecek. Festivalin 3'üncü gününde Öykü Gürman ve son gününde Candan Erçetin ile Serkan Çağrı konser verecek, Balkan Senfoni Orkestrası ikiliye eşlik edecek.

Edirne Haberleri