30 Ağustos'ta bando konseri

30 Ağustos Zafer Bayramı, Edirne'de pandemi sürecine uygun olarak kutlanacak. Edirne Belediye Bandosu, turizm otobüsü ile şehirde tur atarak konser verecek. Vatandaşlar da balkonlarından bu coşkuya ortak olabilecek.Edirne Belediyesi,...

30 Ağustos Zafer Bayramı, Edirne'de pandemi sürecine uygun olarak kutlanacak. Edirne Belediye Bandosu, turizm otobüsü ile şehirde tur atarak konser verecek. Vatandaşlar da balkonlarından bu coşkuya ortak olabilecek.

Edirne Belediyesi, her yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda düzenlediği yürüyüşü bu yıl koronavirüs salgını tedbirleri sebebiyle gerçekleştirmeyecek. 23 Nisan ve 19 Mayıs'ta olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda da Edirne Belediye Bandosu, turizm otobüsü ile şehir turu atarak konser verecek.

30 Ağustos 2020 Pazar günü saat 20.00'de başlayacak programda Belediye Bandosu'nun güzergahı şöyle olacak: Belediye önü, Kaleiçi, Darülhadis Camii, Karaağaç, Yıldırım, Yeniimaret, Kaleiçi lojmanları, Bostanpazarı, Trakya Birlik, Zübeyde Hanım Parkı, Mega Park, Vali Konağı, Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi, Yeni TOKİ, Aras Cafe, Plevne İlkokulu, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Şehitleri Parkı, Şükrüpaşa Mahalle Muhtarlığı, 75. Yıl İlkokulu, Gölet, Mevlana Camii, Hilly Otel, Kıyık.

Edirne Haberleri