30 Ağustos'ta Fener Alayı Yürüyüşü Düzenlenecek

Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığı yolunda en büyük zaferlerden birisi olan Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin bu sene 100. yılı. Türkiye'nin düşman işgalinden kurutuluşu adına oldukça önemli bir tarih olan 30 Ağustos'ta...

Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığı yolunda en büyük zaferlerden birisi olan Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin bu sene 100. yılı. Türkiye'nin düşman işgalinden kurutuluşu adına oldukça önemli bir tarih olan 30 Ağustos'ta yurdun dört bir yanında anma ve kutlama etkinlikleri düzenlenecek. Bu kapsamda Edirne'de de Fener Alayı yürüyüşü ile Zafer Bayramı coşkusu yaşanacak.

Zafer Bayramı Edirne'de Coşkuyla Kutlanacak

Zafer Bayramı kapsamında bu sene Edirne'de birçok etkinlik düzenlenecek. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için tüm vatandaşları Fener Alayı'na davet etti. Başkan Gürkan açıklamasında ''100. Yılında Başkomutanlık Meydan Muharebesi’ni kazanan iradeye selam olsun! 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı aynı ruh, aynı heyecan ve aynı coşkuyla hep birlikte kutlamak için Fener Alayı’nda buluşalım.'' ifadelerine yer verdi.

{{unknown}}

Fener Alayı Saat Kaçta, Nerede Başlayacak?

Belediye Başkanı Gürkan, Fener Alayı'nın 30 Ağustos'ta Şükrüpaşa İlkokulu Önünde Saat 20.30'da başlayacağını açıkladı.

Edirne Haberleri