65 yaş ve üzerinin ücretsiz binişi bu tarihte sona eriyor

ETUS Başkanı Hakan Giyik, 14 Eylül 2020 tarihinden itibaren 65 yaş ve üzeri vatandaşların ücretsiz binişlerinin sona ereceğini açıkladı.ETUS Başkanı Giyik, Edirne İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi'nin minibüs/midibüsler ile koltuk...

ETUS Başkanı Hakan Giyik, 14 Eylül 2020 tarihinden itibaren 65 yaş ve üzeri vatandaşların ücretsiz binişlerinin sona ereceğini açıkladı.

ETUS Başkanı Giyik, Edirne İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi'nin minibüs/midibüsler ile koltuk kapasitelerinde herhangi bir seyreltme yapılmayan otobüsler gibi iç hacim bakımından fiziki mesafe kurallarının uygulanamayacağı şehir içi toplu ulaşım araçlarında ayakta yolcu alınmasına kesinlikle müsaade edilmeme kararı aldığını belirtti. Tüm illerde ayakta yolcu kapasitesinin yüzde 40 ile yüzde 50 oranında ayakta yolcu alınmasına izin verildiğinin altını çizen ETUS Başkanı Hakan Giyik, Türkiye’de sadece Edirne’de ayakta yolcu taşınmasına kesinlikle müsaade edilmemesi yönünde karar alındığını öne sürdü. Bu kararın ardından bir karar da ETUS yönetiminden geldi. ETUS Başkanı Hakan Giyik yaptığı açıklamada, 14 Eylül 2020 tarihinden itibaren 65 yaş ve üzeri vatandaşların ücretsiz binişlerinin sona ereceğini duyurdu.

((GÜNCELLEME)) Yaptığı basın açıklamasıyla 65 yaş ve üzeri vatandaşların ücretsiz binişlerinin 14 Eylül'de sona ereceğini açıklayan ETUS Başkanı Hakan Giyik, daha sonra yaptığı açıklamada, "Basın bültenini sehven gönderdik. Yayınlamamanızı rica ederim. Önümüzdeki günlerde tekrar bilgi verilecektir." dedi.

Edirne Haberleri