7391 kaçak parfüm ve uyuşturucu hap ele geçirildi

Edirne'de, yurt dışına çıkacak bir yolcu otobüsünde arama köpeğiyle yapılan aramada, 100 adet uyuşturucu-uyarıcı hap ile 7391 adet kaçak parfüm ele geçirildi. İki şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.Edirne İl Jandarma...

Edirne'de, yurt dışına çıkacak bir yolcu otobüsünde arama köpeğiyle yapılan aramada, 100 adet uyuşturucu-uyarıcı hap ile 7391 adet kaçak parfüm ele geçirildi. İki şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'dan Romanya'ya gidecek olan bir yolcu otobüsünde kaçak parfüm olduğu ihbarını aldı. Bunun üzerine adli makamlardan alınan arama ve el koyma kararına istinaden yolcu otobüsü durduruldu ve arama köpeğiyle birlikte arama yapıldı.

Yolcu otobüsünde yapılan aramada, otobüsün bagaj kısmında kıyma makinesi içerisine saklanmış vaziyette uyuşturucu-uyarıcı captagon maddesi olduğu değerlendirilen 100 adet hap ve çeşitli markalarda faturasız, kaçak olduğu tespit edilen 7391 adet parfüm ele geçirildi. Ele geçirilen parfümlerin piyasa değerinin 360 bin TL olduğu tespit edildi. Olayla ilgili iki şüpheli hakkında adli işlemler başlatıldı.

Edirne Haberleri