AK Parti Edirne İl Başkanı İba, EDAK Üyeleriyle Buluştu

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, EDAK Başkanı Kenan Laz ve yönetim kurulu üyelerine gösterdikleri özveri sebebi ile teşekkür etti.Hayat kurtarmanın büyük bir sorumluluk olduğunun altını çizen İba, "Deprem sonrası yaşanan...

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, EDAK Başkanı Kenan Laz ve yönetim kurulu üyelerine gösterdikleri özveri sebebi ile teşekkür etti.

Hayat kurtarmanın büyük bir sorumluluk olduğunun altını çizen İba, "Deprem sonrası yaşanan bu zorlu süreçte, dayanışma içinde olmanın önemi bir kez daha anlaşıldı. Bu süreçte EDAK ekibinin gösterdiği özveri, cesaret ve fedakarlık takdire şayandır. Bu gibi doğal afetlerde bir araya gelmek ve birbirimize destek olmak, insanlığımızın en temel değerlerinden biridir. EDAK ekibi, bu değerleri depremzedelerin yanında yer alarak bir kez daha göstermiştir." dedi.

İba, depremde yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

Arama kurtarma çalışmalarına katılan tüm ekiplere minnet duyduklarını söyleyen İba, "Böyle zamanlarda devlet ve sivil toplum kuruluşları dayanışma içerisinde tek yürek olunca her tür felaket ve sıkıntının üstesinden birlik beraberlik ile gelinecektir." şeklinde konuştu.

İba, EDAK’ın çalışmalarına destek olacağını ifade ederek, yönetimin istek ve taleplerini dinledi.

Edirne Haberleri