AK Parti Edirne İl Başkanı İba'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, mesajında, hem toplumun hem de ailenin temelinde kadınların birinci sırada yer aldığını kaydetti.Kadın elinin değdiği her yerde güzel işler ortaya çıktığını kaydeden İba, kadınlarla...

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, mesajında, hem toplumun hem de ailenin temelinde kadınların birinci sırada yer aldığını kaydetti.

Kadın elinin değdiği her yerde güzel işler ortaya çıktığını kaydeden İba, kadınlarla yan yana ve omuz omuza kenti daha güzel noktalara taşımak için çalışmayı sürdüreceklerini belirtti.

Kahramanmaraş merkezli 2 büyük deprem sebebi ile Kadınlar Günü'nün buruk kutlandığını aktaran Başkan İba'nın ifadeleri şu şekilde:

"Hem deprem bölgelerindeki hem de depremden etkilenerek kente gelen depremzede kadınların yanında ve destekçisiyiz. Kadınlarımız, toplumun her noktasında erkekler kadar, hatta erkeklerden daha başarılı olacaklarını göstermişlerdir. Toplumda önemli bir yere sahip olan kadınlarımızın hak ettiği yere gelebilmesi büyük önem taşımaktadır. Bizler de kadınlarımızla yan yana, omuz omuza daha güzel çalışmalara imza atmak için çalışmaya devam edeceğiz."

Edirne Haberleri