AK Parti Edirne İl Başkanı İba'dan Mesaj

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba mesajında, 10 Nisan 1845'te kurulan Türk Polis Teşkilatı'nın 178 senedir halkın huzur ve güveni için gece gündüz fedakarca çalışan köklü bir kurum olduğunu ifade etti.İba'nın mesajında...

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba mesajında, 10 Nisan 1845'te kurulan Türk Polis Teşkilatı'nın 178 senedir halkın huzur ve güveni için gece gündüz fedakarca çalışan köklü bir kurum olduğunu ifade etti.

İba'nın mesajında yer alan ifadeler şu şekilde:

"Polislerimiz, fedakarca çalışarak bizlere güvenli bir ortam sağlamaktadırlar. Polis Teşkilatı güvenliği sağlarken aynı zamanda insan haklarına saygılı davranarak, her vatandaşın hakkını koruyarak canla başla gece gündüz görev başında hizmet ediyor. Türk Polis Teşkilatı'nın mensupları üstlendikleri görevi yürütürken canlarını ortaya koyarak her türlü zorluklara karşı vatandaşın huzuru ve güveni için mücadele ediyor. Türk Polis Teşkilatı'mızın kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, görevleri başında şehit düşmüş kahraman polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyor, Türk Polis Teşkilatı'mızın 178. kuruluş yıl dönümünü canı gönülden kutluyorum."

Edirne Haberleri