AK Parti Edirne İl Başkanı İba'dan Miraç Kandili Mesajı

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, mesajında "asrın felaketi" olarak anılan depremlerin ardından birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.Devlet ve millet el ele vererek dayanışma ve kardeşlik...

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, mesajında "asrın felaketi" olarak anılan depremlerin ardından birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

Devlet ve millet el ele vererek dayanışma ve kardeşlik ruhu içerisinde depremzede vatandaşların yaralarının hep beraber sarılacağının altını çizen İba, şu ifadelere yer verdi:

"Böyle manevi geceler, insanlar arasındaki dostluk, barış ve kardeşliğin gelişmesine büyük katkı verir. Bu gecede semaya açılan ellerin geri çevrilmeyeceğine canı gönülden inanıyoruz. Bu vesileyle rabbim dualarımızı kabul eylesin.

Bu acıların tekrar yaşanmamasını dilerim. Miraç Kandili hürmetine tüm İslam aleminin kandilini kutluyor, depremlerde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, geride kalanlara ise sabırlar diliyorum. Ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun."

Edirne Haberleri