AK Parti İl Teşkilatı Muhtarlarla Buluştu

AK Parti tarafından yapılan açıklamada, Edirne'deki bir tesiste yapılan toplantıda muhtarların beklenti ve talepleri görüşüldü.Açıklamada görüşleri ifade edilen İl Başkanı İba, muhtarların devlet ile vatandaş arasında...

AK Parti tarafından yapılan açıklamada, Edirne'deki bir tesiste yapılan toplantıda muhtarların beklenti ve talepleri görüşüldü.

Açıklamada görüşleri ifade edilen İl Başkanı İba, muhtarların devlet ile vatandaş arasında köprü görevi gördüğünü kaydetti.

Hizmetin yerelde başladığını ifade eden İba, muhtarlarla sürekli iletişim halinde olduklarını ve vatandaşların taleplerini yerine getirmek için çalıştıklarını belirtti.

Gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen İba'nın açıklaması şöyle:

"AK Parti iktidarı boyunca Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hizmetin yerelde başladığını çoğu kez vurguladık. Bu yolda vatanımızın en ücra köşelerine hizmet götürmek için muhtarlarımızla koordineli bir şekilde çalıştık. Köy ziyaretlerimizin hepsinde muhtarlarla görüşüyoruz ve taleplerini dinliyoruz. Hizmeti merkeze koyarak, siyaset gözetmeden şehrin menfaatlerini önde tutarak çok çalışmaya gayret ediyoruz."

İba, yapımı tamamlanan Selimiye Meydan'ın açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirileceğini ifade etti.

Kentte önemli çalışmaların devam ettiğini belirten İba, Millet Bahçesi yapımı ve Edirne Sarayı'nın ihyası çalışmalarının kente değer katacağını Çömlekköy Barajı ihalesinin de mart ayında yapılacağını hatırlattı.

İba, kent merkezindeki altyapı çalışmalarına destek verdiklerini fakat yerel yönetimin çalışmaların hangi aşamada olduğu konusunda herhangi bir bilgi paylaşmadığını ve ne zaman tamamlanacağı konusunda açıklama yaptıklarını söyledi.

Edirne Haberleri