AK Parti Milletvekili Edirne'de Ziyaretler Yaptı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu tarafından Edirne'de farklı makamlara ziyaretler gerçekleştirildi. Veysel Eroğlu öncelikle Edirne Valisi Kürşat Karabıyık'ı makamında ziyaret etti. Ziyareti esnasında Edirne genelinde...

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu tarafından Edirne'de farklı makamlara ziyaretler gerçekleştirildi. Veysel Eroğlu öncelikle Edirne Valisi Kürşat Karabıyık'ı makamında ziyaret etti. Ziyareti esnasında Edirne genelinde devam eden projeler ve çalışmalarla ilgili konuşma yaptı. Vali Kırbıyık'ın Edirne için şans olduğunu söyleyen Veysel Eroğlu tarafından:

"Kendisi daha öncede devletin önemli kademelerinde görev yapmıştır. Edirne için gerçekten bir şans olduğunu düşünüyorum. Edirne'ye de çok değerli hizmetleri olacağına inanıyorum." denildi.

AK Parti Edirne İl Başkanlığını Ziyaret Etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu daha sonra partisinin Edirne İl Başkanlığını ziyaret etti. Partililerle sohbet eden Eroğlu, Edirne'ye yapılan yatırımlarla ilgili bilgi de verdi. Edirne'ye geçen yıl sonu itibariyle 25 milyar lira yatırım yaptığını açıklayan Eroğlu tarafından:

"Edirne'ye toplam 38 baraj ve gölet inşa ettik. Ayrıca 3 baraj 1 gölet inşaatı sürüyor. Bir de Cumhurbaşkanımızın açıklayacağı bir sürprizimiz var." denildi.

Evleri Yanan Aileyi Ziyaret Etti!

Edirne'de geçtiğimiz günlerde evi yanan aileyi de ziyaret eden Eroğlu, çiftin tüp bebek tedavisi için biriktirdiği paranın yandığını öğrendiğinde üzülen Eroğlu açıklamasında:

"Kardeşlerim, 'Evimizde tüp bebek için 100 bin lira biriktirmiştik. Bu yandı' deyince Edirne sevdalısı olarak harekete geçtim. Bir arkadaşımdan rica ettim masrafları karşılaması için. Hemen başkanımı aradım arkadaşlarımızla irtibat kurmak için. Şuan tedaviye gidip geliyorlar. Rabbim lütfeylesin. İnşallah hayırlı evlatlar ihsan buyursun." diye konuştu.

Ev sahibi Rasim Balcı da Eroğlu'na teşekkür ederek, "Evimiz bitmek üzere. Tedavimize ara verdik. Evimiz düzene girsin devam edeceğiz kısmetse." dedi.

Edirne Haberleri