Belediyeden normalleşme konseri

Ülkemizde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarının son bulmasının ardından Edirne Belediyesi, açık hava konseri düzenleyecek.Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle ülkemizde belirli gün ve saatlerde sokağa...

Ülkemizde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarının son bulmasının ardından Edirne Belediyesi, açık hava konseri düzenleyecek.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle ülkemizde belirli gün ve saatlerde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmaya devam ediyor. Sokağa çıkma kısıtlamaları 1 Temmuz'da son bulacak. Bununla birlikte, Edirne Belediyesi açık hava konseri düzenleyecek.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Edirne'mizin gençlerine sorum var. 1 Temmuz akşamı Barış Parkında (Gölet) Edirneli müzistenlerle bir konser düzenlesek ne dersiniz?" diye sormuş ve bu konuda olumlu geri dönüşler almıştı.

1 Temmuz Perşembe günü saat 21.00'de suni gölet olarak da bilinen Barış Parkı'nda konser düzenlenecek. Sosyal mesafe ve maske kurallarına uyularak yapılacağı belirtilen konserde Edirneli müzisyenler Zehra Korucu, Onur Kurt ve Şahin Cevizli sahne alacak. Konser tüm Edirne halkının katılımına açık olacak.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan kademeli normalleşme tedbirleri genelgesine göre, konser ve festival gibi etkinliklerde, açık alanlarda kişi başına asgari 4 metrekare yer bırakılması gerekiyor.

Edirne Haberleri