CHP Edirne'den 19 Mayıs Kutlaması

Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirilen törende İl Başkanı Samet Kahraman anıta çelenk sundu.Sonrasında saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.Kahraman, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın, 104....

Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirilen törende İl Başkanı Samet Kahraman anıta çelenk sundu.

Sonrasında saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Kahraman, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın, 104. yıl dönümünde, daha aydınlık, daha adil, daha demokrat ve daha özgür Türkiye için her zaman gençlerin yanında olduklarını ifade etti.

Gençlerin, Türkiye'nin içinden geçtiği karanlık süreçten, Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığını takip ederek ve 19 Mayıs ruhu ile hareket ederek çıkacaklarına emin olduğunu belirten Kahraman, "Türkiye Cumhuriyeti’nin bu önemli gününde, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, aziz ruhlarının önünde saygı ile eğiliyorum.19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun." şeklinde konuştu.

Törene resmi olmayan sonuçlara göre CHP Edirne milletvekilleri Ediz Ün ve Ahmet Baran Yazgan, Belediye Başkanı Recep Gürkan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş ve partililer katıldı.

Edirne Haberleri