CHP'nin 99. Yılı Edirne'de Kutlandı

Cumhuriyet Halk Partisi, 9 Eylül 1923 yılında kuruldu. Partinin kuruluş tarihinde, her yıl çeşitli etkinliklerin yer aldığı kutlamalar düzenleniyor. Bu kapsamda CHP'nin kuruluşunun 99. yılı nedeniyle Türkiye'nin birçok noktasında...

Cumhuriyet Halk Partisi, 9 Eylül 1923 yılında kuruldu. Partinin kuruluş tarihinde, her yıl çeşitli etkinliklerin yer aldığı kutlamalar düzenleniyor. Bu kapsamda CHP'nin kuruluşunun 99. yılı nedeniyle Türkiye'nin birçok noktasında etkinlikler düzenleniyor. Edirne'deki kutlamalara başta Belediye Başkanı Recep Gürkan olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.

''Bir Çift Mavi Gözün Işığında, Nice 99 Yıllara...''

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kutlamalara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Atatürk Anıtı'nda düzenlenen program sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Gürkan  ''Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün "İki büyük eserimden biri" dediği, aydınlanmanın sembolü, kurtuluşun ve kuruluşun partisi Cumhuriyet Halk Partimiz 99 yaşında! Bir çift mavi gözün ışığında, nice 99 yıllara…'' ifadelerine yer verdi. Düzenlenen programa CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, parti mensupları ve vatandaşlar katıldı.

{{unknown}}

Edirne Haberleri