Çiftlik Bank'ın kurucusu Tosuncuk, Edirne Cezaevi'nde

On binlerce kişi milyonlarca lira dolandırıp yurt dışına kaçan ve yıllar sonra teslim olan Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın, Edirne F Tipi Cezaevi'ne konuldu.Mehmet Aydın, kurduğu Çiftlik Bank isimli oluşum ile binlerce kişiyi...

On binlerce kişi milyonlarca lira dolandırıp yurt dışına kaçan ve yıllar sonra teslim olan Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın, Edirne F Tipi Cezaevi'ne konuldu.

Mehmet Aydın, kurduğu Çiftlik Bank isimli oluşum ile binlerce kişiyi milyonlarca lira dolandırmıştı. 3 yıl önce yurt dışına kaçan tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın, kırmızı bültenle aranıyordu. Interpol'ün en çok arananlar listesine adını yazdıran Aydın, yıllar sonra Brezilya'da teslim oldu.

Brezilya'dan uçakla Türkiye'ye gelen Mehmet Aydın, suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve daha birçok suçtan tutuklandı. Önce Maltepe Cezaevi'ne götürülen Aydın, jandarma görevlileri eşliğinde Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi'ne götürüldü. Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın, Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu durumda.

Edirne Haberleri