Edirne İl Genel Meclisi Üyesi Aliş'ten Yatırım Açıklaması

Yatırım çalışmalarına, Esetçe beldesi ve Koyuntepe arasındaki yolun yapımıyla başlanacağını belirten İsmail Aliş'in açıklamaları şu şekilde:"Bu yolumuz yıllardan beri yapılamıyor ve kötü durumda. 2023 yatırım programıyla...

Yatırım çalışmalarına, Esetçe beldesi ve Koyuntepe arasındaki yolun yapımıyla başlanacağını belirten İsmail Aliş'in açıklamaları şu şekilde:

"Bu yolumuz yıllardan beri yapılamıyor ve kötü durumda. 2023 yatırım programıyla bu yolun yapımına başlayacağız. Ayrıca Uzunköprü ilçesi ile bağlantı yolu olan Balaban ve Tevfikiye, Sultan köyleri ayrımına kadar yine asfalt çalışması yapacağız. Bu sene özellikle aldığımız kararla yollarımız sıcak asfalt ve beton asfalt olarak yapılacak. Asfalt çalışmalarımızın dışında köylerimizde altyapı çalışmaları ve parke taş döşemelerini yıl boyunca yoğun olarak gerçekleştireceğiz."

Aliş, İl Özel İdaresi ekiplerinin köylerde sulama göletlerinin tamir ve bakımını yapacaklarını, köylerin sorun ve eksiklerini muhtarlar ile istişare ederek çözdüklerini belirtti.

Edirne Haberleri