"Edirne İyilik Yürüyüşü" Gerçekleştirilecek

Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (BUDDER) Başkanı Önder Akdağ, Edirne'deki bir otelde yaptığı toplantıda "Bir Adım At Umudu Yaşat" sloganıyla düzenlenecek etkinliğe katılmak isteyenlerin depremzedeler...

Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (BUDDER) Başkanı Önder Akdağ, Edirne'deki bir otelde yaptığı toplantıda "Bir Adım At Umudu Yaşat" sloganıyla düzenlenecek etkinliğe katılmak isteyenlerin depremzedeler yararına 100 lira bağışta bulunacağını belirtti.

Akdağ, 8. UluslararasıEdirne  Maratonu kapsamında yapılacak etkinlikle depremin yaralarının sarılmasına katkı sağlamak istediklerini ifade etti.

AFAD'A BAĞIŞ YAPILACAK

Etkinliğin Edirne Valiliği ve belediye destekleriyle yapılacağını ifade eden Akdağ, "Sporun birleştirici gücünü hepimiz biliyoruz. Biz de bu kadim şehre yakışır şekilde bir etkinlik yapıp sosyal sorumluluğumuzu yerine getireceğiz. Yardımlaşma örneği oluşturan Edirne İyilik Yürüyüşü'nde elde edilecek tüm gelir, depremzedeler için AFAD'a bağışlanacak." dedi.

Edirne İyilik Yürüyüşü etkinliğine kayıtlar www.edirnemaratonu.com' dan yapılacak. Etkinliğin tarihi ve 2 kilometrelik parkur gelecekteki günlerde ilan edilecek.

Edirne Haberleri