Kent Memnuniyet Anketi'ne katılın

Edirne Kent Konseyi, yerel yönetim ve merkezi yönetim tarafından gerçekleştirilen çalışmaların kentte yaşayanlarda nasıl karşılık bulduğunu belirlemek için internet üzerinden anketler düzenleyecek. Kent Memnuniyet Anketleri'nin...

Edirne Kent Konseyi, yerel yönetim ve merkezi yönetim tarafından gerçekleştirilen çalışmaların kentte yaşayanlarda nasıl karşılık bulduğunu belirlemek için internet üzerinden anketler düzenleyecek. Kent Memnuniyet Anketleri'nin ilkinin konusu, kamusal alanlarımızın (kıyılar, yeşil alanlar, park ve bahçeler vb.) durumu olarak belirlendi.

Bu anketler ile hep birlikte düşünebilmeyi, tartışmayı ve yöneticilere ön fikir vererek destek olmayı amaçladıklarını belirten Edirne Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Ziya Gökerküçük, "Ortak akıldan yola çıkan bir sivil toplum örgütü olarak, kentin değişik alanlarındaki çalışmalar ve geleceğe dair düşüncelerimiz hakkında yapacağımız bu çalışmanın merkezi ve yerel yöneticilere ışık tutacağına inanıyoruz. Kentimize dair çalışmaları bölümler halinde konu edinip anketimizi web sitemiz üzerinden yapacağız. Kent Memnuniyet Anketi adıyla yapacağımız anketlerin birincisi kamusal alanlarımızın (kıyılarımız, yeşil alanlar, park ve bahçeler vb.) durumu. Devamında; altyapı çalışmaları, kent ulaşımı, yönetimlere katılım durumu, sağlıklı kent olma durumumuz gibi konular olacaktır. Kentliler olarak bu konular dışında önerilerinizi de bizlere iletebilirsiniz." dedi.

Linke tıklayarak, 6 sorudan oluşan anketi doldurabilir ve kendi görüşlerinizi de ekleyebilirsiniz.

Edirne Haberleri