Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Toplantı Düzenlendi

Müdürlük tarafından yapılan açıklamada, Edirne Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı başkanlığında Arda Toplantı Salonunda yapılan toplantıda, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve ilçe milli eğitim müdürleri yer aldı.Toplantıda,...

Müdürlük tarafından yapılan açıklamada, Edirne Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı başkanlığında Arda Toplantı Salonunda yapılan toplantıda, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve ilçe milli eğitim müdürleri yer aldı.

Toplantıda, okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması, mesleki eğitimde MESEM programına kayıtlar ve ustalık telafi programları ile iş birlikleri, okullarda yıl içerisinde yapılan sosyal, kültürel, sportif faaliyetler ile TÜBİTAK başvuru çalışmaları ele alınıp, değerlendirildi.

İzleme Değerlendirme Sınavı sonuçlarının da görüşüldüğü toplantıda, özel öğretim kurumları iş ve işlemleri, EBAP22, kütüphanesiz okul kalmayacak projesi, eğitim yatırım planlaması, köy yaşam merkezleri ve okullarda açılan halk eğitimi kursları ile ilgili iş ve işlemlere dair çalışmalar da görüşüldü.

Edirne Haberleri