Edirne Sosyal Market Depremzedelerin Emrinde

"Asrın felaketi" olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremden etkilenen depremzedelerin tüm ihtiyaçları Mimar Sinan Spor Salonu'ndaki sosyal marketten ücretsiz karşılanıyor.Edirne Valiliğinin öncülüğünde, AFAD...

"Asrın felaketi" olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremden etkilenen depremzedelerin tüm ihtiyaçları Mimar Sinan Spor Salonu'ndaki sosyal marketten ücretsiz karşılanıyor.

Edirne Valiliğinin öncülüğünde, AFAD İl Müdürlüğü koordinasyonunda yardım toplama çalışmalarının devam ettiği kentte misafir edilen depremzedelerin ihtiyaçları da sosyal market aracılığıyla gideriliyor.

Ailesi ile birlikte Hatay'dan gelen depremzede Ahmet Alak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, zor günlerin dayanışma ve yardımlaşmayla aşılacağını ifade etti.

Evinin depremde büyük zarar gördüğünü söyleyen Alak, "Deprem olduktan sonra kendimizi sokağa zor attık. İçeride yaşlı annem ve eşim kalmıştı hemen onları çıkardık. Şimdi Edirne'ye geldik, burada bir otele yerleştirildik ve tüm ihtiyaçlarımız karşılanıyor." dedi.

Edirne Haberleri