Edirne, turizm fuarı EMITT'te

EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda yerini alan Edirne, dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri 9-12 Şubat 2022 tarihleri arasında standında ağırlayacak.Dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri...

EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda yerini alan Edirne, dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri 9-12 Şubat 2022 tarihleri arasında standında ağırlayacak.

Dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan EMITT, 25'inci kez kapılarını ziyaretçilere açtı. 9-12 Şubat 2022 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek fuarda Edirne de yer alıyor. Fuarda ziyaretçilere Edirne tava ciğeri ikram edildi.

Edirne Valiliği, Edirne Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Keşan Belediyesi, Uzunköprü Belediyesi, Trakya Kalkınma Ajansı, Edirne Saros Turizm Altyapı Hizmetleri Birliği, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası'nın katkılarıyla oluşturulan Edirne standı 2. Hall / A-286 numaralı alanda ziyaretçilerini ağırlıyor.

2022 Edirne standını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve belediye başkanları ile turizm acenteleri de ziyaret etti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, standı ziyaret eden İmamoğlu'na Edirnekari ve minyatür altın kemer hediye ederek, Edirnelilerin selamlarını iletti.

Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, misafirlere Edirne tava ciğeri ikram ederken, Karağaç acı biberi, badem ezmesi, deva-i misk gibi Edirne’ye özgü lezzetlere de ilgi büyüktü.

Edirne Haberleri