Edirne Valisi OSB'nin Kurulum Çalışmalarını Değerlendirdi

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, İpsala Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) kurulum sürecine yönelik yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi.İpsala Ticaret Borsası'nda gerçekleştirilen...

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, İpsala Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) kurulum sürecine yönelik yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi.

İpsala Ticaret Borsası'nda gerçekleştirilen toplantıda, kurulum sürecinin hızla tamamlanması adına yapılacak çalışmalar görüşüldü.

OSB'nin bölge için ne kadar önemli olduğunu vurgulayan Vali Kırbıyık, şunları kaydetti:

Süreci iyi şekilde yönetmemiz gerekiyor. Gerek parselizasyon ve gerekse altyapı çalışmalarının hızlı şekilde tamamlanması için gayret göstermeliyiz. Bu çalışmaları hızlıca yürütüp yaz dönemine kadar bitirmemiz lazım. Akabinde süreci tamamlayıp, bakanlık yatırım programına dahil edebilmeliyiz. Yıl sonunda tahsisleri yapabilecek şekilde bir öngörü ile çalışmalarımızı planlamamız gerekiyor.

Kurulum Sürecinde Destek Verenlere Teşekkür

Vali Kırbıyık, kurulum süreci boyunca verdiği desteklerden dolayı; Tarım ve Orman Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkililerine teşekkür etti.

Toplantıya ise Vali Yardımcısı Eyyüp Batuhan Ciğerci, İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, İpsala Ticaret Borsası Başkanı Necmi Sezer, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Şapçı, belde belediye başkanları ve İl Genel Meclisi üyeleri katıldı.

Edirne Haberleri