Edirne Valisinden Hayırlı Olsun Ziyareti

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni başkanı İsmail Akalın ve yönetimini ziyarete gitti. Yeni başkanı tebrik eden Kırbıyık, Akalın ve ekibine başarılar diledi.UTSO'ya ziyareti sırasında...

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni başkanı İsmail Akalın ve yönetimini ziyarete gitti. Yeni başkanı tebrik eden Kırbıyık, Akalın ve ekibine başarılar diledi.

UTSO'ya ziyareti sırasında Uzunköprü'nün bölge ekonomisinde önemli bir konumu olduğunu söyleyen Kırbıyık, ekiple ve Akalın'la sohbet etti.

Akalın ise yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, Kırbıyık'ın yaptığı bu ziyaretten ne kadar memnun olduğunu dile getirdi.

Ziyarete Kalabalık Gittiler 

Kırbıyık'ın ziyareti aslında oldukça kalabalıktı. Kendisi dışında Edirne Milletvekili ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı Fatma Aksal da ziyarette yer aldı.

Ayrıca Vali Yardımcısı Eyyüp Batuhan Ciğerci, Uzunköprü Kaymakamı Onur Kökçü ve İl Sağlık Müdürü İshak Yıldırım da yine ziyaretçi olarak UTSO'ya gitti.

Edirne Haberleri