Edirne'de 20 TL'ye Kazı Kazan Oynayan Çift 1 Milyon TL Kazandı!

Edirne Keşan'da 30 TL'lik Türk Kahvesi alan çift, 50 TL'den kalan para üstleriyle kazı kazan oynadılar. Milli Piyango bayilerinden biri olan büfede çalışan Gonca Sergen, orta yaşlı çiftin 1 milyon TL kazandığını doğruladı.Kuponu...

Edirne Keşan'da 30 TL'lik Türk Kahvesi alan çift, 50 TL'den kalan para üstleriyle kazı kazan oynadılar. Milli Piyango bayilerinden biri olan büfede çalışan Gonca Sergen, orta yaşlı çiftin 1 milyon TL kazandığını doğruladı.

Kuponu makinede okutup teyit eden çiftin daha sonra dükkandan çıktığını belirten büfe sahibi, 1 milyon TL'yi veren büfe olduklarını dükkanın camına yazdı.

Telefonlarımız Susmuyor 

Çifti İstanbul'a yönlendirdiklerini söyleyen büfe sahibi, dükkanın camına 1 milyon TL'yi verdiklerini söyleyerek daha fazla müşteri çekti. Olay yaşandığından beri telefonların susmadığını söyleyen büfe sahibi, satışların inanılmaz arttığını ve ellerinde çok az mal kaldığını söyledi.

İhtiyaçları Varmış 

1 milyon TL'yi kazanan çiftin ihtiyaçları olduğunu söylediklerini belirten büfe sahibi onlar adına mutlu olduklarını ve hayırlı olmasını diledi.

Edirne Haberleri