Edirne'de 2022 Yılında Ele Geçirilen Uyuşturucu Sayısı Dudak Uçuklattı

Edirne Valisi Kürşat Kırbıyık, sınır kapıları ve il genelinde bu yıl 1 ton 461 kilogram uyuşturucu ve 5 milyon uyuşturucu hap ele geçirildiğini bildirdi.Kapıkule Sınır Kapısı'nda kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonlarında...

Edirne Valisi Kürşat Kırbıyık, sınır kapıları ve il genelinde bu yıl 1 ton 461 kilogram uyuşturucu ve 5 milyon uyuşturucu hap ele geçirildiğini bildirdi.

Kapıkule Sınır Kapısı'nda kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonlarında başarı gösteren güvenlik güçlerine takdirname verilmesi törenine katılan Vali Kırbıyık, büyük miktarda yakalamalar yapan emniyet, jandarma ve gümrük muhafaza ekiplerini tebrik etti.

Tüm suçlarda olduğu gibi uyuşturucu ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele etmenin de temel öncelik ve hedefler arasında bulunduğunu ifade eden Kırbıyık, "Bu doğrultuda valiliğimiz koordinasyonunda güvenlik birimlerimizce amansız bir mücadeleye devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

Vali Kırbıyık, kolluk kuvvetlerinin koordineli şekilde sınır kapılarında ve il genelinde başarılı operasyonlar yaptığını belirtti.

Edirne Haberleri