Edirne'de Bankacıyla Dolandırıcılık Yapan Şahıs Yakalandı

Edirne'de bir bankanın şube müdürü aracılığıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçuna karışan 4 kişiden 1'i tutuklanırken, 2'si adli kontrolle serbest bırakıldı. İntihar girişiminin ardından hastaneye kaldırılan şube müdürünün...

Edirne'de bir bankanın şube müdürü aracılığıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçuna karışan 4 kişiden 1'i tutuklanırken, 2'si adli kontrolle serbest bırakıldı. İntihar girişiminin ardından hastaneye kaldırılan şube müdürünün yargılanması için yoğun bakımdan çıkması bekleniyor.

Aralarında doktor ve iş insanlarının da olduğu 10 kişi bir bankanın şube müdürü B.Y. ve iş insanı G.G'nin kendilerinden kazanç vaadi ve borç olarak yaklaşık 8 milyon lira aldıkları iddiası ile şikayette bulundu.

Şube Müdürü B.Y, şikayetler sonrası tabancayla intihar girişiminde bulundu. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan B.Y'nin yoğun bakım servisindeki tedavisi devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, diğer şüphelilerden G.G'nin daha önce de böyle bir suça karıştığını belirledi.

G.G. teknik takip sonucu Kırklareli Pehlivanköy'de yakalandı.

Soruşturmayı derinleştiren ekipler, "nitelikli dolandırıcılık" suçuna karıştıkları iddiasıyla B.G. ve S.Ç'yi de gözaltına aldı.

İşlemleri tamamlanan 3 şahıs sevk edildikleri adliyede mahkemeye çıkarıldı.

G.G. hakimlikçe tutuklandı. B.G. ve S.Ç, adli kontrolle serbest bırakıldı.

Şube müdürü B.Y'nin yargılanması için tedavisinin tamamlanması bekleniyor.

Edirne Haberleri