Edirne'de Beyaz Eşya Yüklü Tır Devrildi

Türkiye'de yüklediği beyaz eşyayı Romanya'ya götüren B 78 MIR plakalı Marin Armeanca yönetimindeki tır, otoyolun Hamzabeyli Sınır Kapısı yol ayrımı yakınında, güvenlik şeridinde park halindeki 22 AJC 538 plakalı kamyonete...

Türkiye'de yüklediği beyaz eşyayı Romanya'ya götüren B 78 MIR plakalı Marin Armeanca yönetimindeki tır, otoyolun Hamzabeyli Sınır Kapısı yol ayrımı yakınında, güvenlik şeridinde park halindeki 22 AJC 538 plakalı kamyonete çarptı.

Kamyonet çarpmasının etkisiyle bariyerlerin altına sıkıştı, tır yola devrildi ve üzerindeki eşya kolileri de yola savruldu.

Yakıtı bittiği için yolun kenarında beklediği öğrenilen kamyonet sürücüsü Murat Genç ve eşi Asya Genç ise kazadan yara almadan kurtuldu.

'Kendimizi Yolun Kenarına Attık'

Murat Genç, aracının yakıtı bittiği için yolun kenarında beklediğini iddia ederek, "Dörtlüleri yaktık. O anda yola bakarken anlamadım zaten geldi biçti bizi. Eşim ve ben aracın dışındaydık, kendimizi yolun kenarına attık." şeklinde konuştu.

Genç çift, kazadan son anda yara almadan kurtuldukları için aracın başında birbirlerine sarılıp mutluluk gözyaşı döktü.

Kaza sebebi ile trafik tek şeritten sağlanırken, beyaz eşya kolilerinin başka bir tıra yüklenmesinin ardından, devrilen aracın kaldırılacağı ifade edildi.

Bariyerlere sıkışan kamyonet de kullanılamaz hale geldi.

Edirne Haberleri