Edirne'de Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlanacak

Edirne Belediyesi, Cumhuriyetin 99. senesine özel etkinlikler yaparak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayacak.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yılı kutlamaları için hazırlıklar tamamladı.Etkinlikler...

Edirne Belediyesi, Cumhuriyetin 99. senesine özel etkinlikler yaparak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yılı kutlamaları için hazırlıklar tamamladı.

Etkinlikler kapsamında 28 Ekim Cuma günü Çocuk Sokağı'nın açılışı yapılacak. Aynı gün Şükrüpaşa Mahallesi Cem Evi yanına yapılan Serhad Şehirleri Parkı'nın açılış töreni düzenlenecek.

Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuarında 28 Ekim Cuma günü saat 20.00'de şef Yaşar Özel yönetimindeki Çocuk Korosu konser verecek.

Edirne Belediyesi Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi'nde 29 Ekim Cumartesi günü 13.30 ile 17.30 saatleri arasında çocuklara özel sahne ve dans gösterileri, hikaye, bilim ve geleceğe ışık tutan fenerler atölyesi çocuklarla buluşacak.

Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuarı'nda Edirne Belediyesi Şehir Tiyatrosu, "Kuvayi Milliye Destanı" adlı oyun ücretsiz gösterimi ile perdelerini açacak.

Cumhuriyetin 99. yılı Edirne'de Fener Alayı ile kutlanacak. 29 Ekim Cumartesi saat 20.00'da Şükrüpaşa İlkokulu önünde toplanacak kortej, Edirne Belediye Bandosu eşliğinde, ellerindeki Türk Bayrakları ile Atatürk Anıtı’na kadar yürüyecek.

Fener alayının ardından Saraçlar Caddesi'nde konser verilecek.

Edirne Haberleri