Edirne'de kadınların gizlice görüntülerini çeken yabancı uyruklu şahıs tutuklandı

Edirne'de kadınların ve kız çocuklarının gizlice görüntülerini çekerek sosyal medya hesabında paylaşan yabancı uyruklu şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.Geçen mart ayında yabancı uyruklu bir şahıs,...

Edirne'de kadınların ve kız çocuklarının gizlice görüntülerini çekerek sosyal medya hesabında paylaşan yabancı uyruklu şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Geçen mart ayında yabancı uyruklu bir şahıs, sosyal medyada tepki çeken görüntüler yayınlamıştı. Bu videoda Edirne'de cadde ve sokaklarda yürüyen kadınların ve kız çocuklarının gizlice çekilmiş görüntüleri yer alıyordu. Gizlice çektiği görüntüleri sosyal medya hesabında yayınlayan şahıs, ayrıca kendi yüzünü göstermekten çekinmemişti. Sosyal medya kullanıcıları tarafından son günlerde keşfedilen bu video yoğun tepki topladı.

Videonun tespit edimesi üzerine harekete geçen Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri konuyla ilgili inceleme başlattı. Ekipler, görüntüleri çeken kişinin Pakistan uyruklu A.R. olduğunu tespit etti. Yapılan çalışma neticesinde, şahsın çalıştığı işyeri ve kaldığı ev adresi belirlendi. Yakalanarak gözaltına alınan yabancı uyruklu şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Edirne Haberleri